Andrei Bariţchi

Andrei Baritchi - Vindecare reconectiva, Reconectare personala, Echilibrare enrgeticaAndrei a fost instruit de dr. Eric Pearl şi staff-ul The Reconnection în tehnica Vindecării Reconective™ şi a Reconectării™. Dorinţa constantă de a valoriza potenţialul uman, de a creşte în acord cu viziunea şi valorile sale viaţă l-au purtat către explorarea tehnicilor de vindecare energetică şi a terapiilor complementare.

Experienţa minunată a training-ului The Reconnection l-a determinat să deschidă porţile unui cabinet privat în Bucureşti unde oferă în prezent sesiuni de Vindecare Reconectivă (în persoană şi la distanţă) şi de Reconectare Personală. Este co-fondatorul Centrului MoreOfYou, centru care oferă o gamă complexă de servicii şi produse care urmăresc menţinerea echilibrului corp-minte-spirit. Pe lângă tehnicile de Vindecare Reconectivă şi Reconectare, Andrei susţine cursuri de meditaţie vedică şi practică un tip de coaching spiritual. Totodată predă – după propria sa metodă – Echilibrarea Energetică, o tehnică terapeutică prin care se creşte forţa vitală a organismului şi se armonizează frecvenţele aflate în dezechilbru.

Dintre toate metodele studiate, Andrei a optat pentru Vindecarea Reconectivă şi Reconectare tocmai pentru că transformările profunde, subtile care vin odată cu activarea frecvenţelor de lumină, energie şi inteligenţă declanşează şi accelerează procesele de vindecare fizică, emoţională şi mentală. Drept urmare, rezultatele obţinute în urma sesiunilor de vindecare sunt vizibile şi măsurabile.

Oricine experimentează frecvenţele Vindecării Reconective conştientizează că existăm dincolo de corpul fizic, de ceea ce vedem. Tot ceea ce ne înconjoară este interconectat nu doar la nivel vizibil, cât mai ales la un nivel invizibil, profund.

Andrei este pasionat de felul în care corpul energetic influenţează şi susţine echilibrul minte – corp şi îmbină lucrul cu tehnicile de vindecare energetică cu studiul neurotehnologiei. A parcurs programele institutului Monroe – Hemi-Sync, programele avansate Silva Method şi Transcedental Meditation.

Crede că oricine este mai mult decât îşi poate imagina, iar misiunea sa este să reamintească acest lucru exploratorilor şi să împărtăşească frecvenţele miraculoase ale Vindecării Reconective şi ale Reconectării tuturor celor porniţi în călătoria inimii.

May the joy be with you!