Cum funcţionează

„Concluzia experimentelor efectuate a fost că energia este într-adevăr reală, detectabilă, măsurabilă – şi cu adevărat remarcabilă.” Profesorul Gary Schwartz

Ştiinţa din spatele Vindecării Reconective™ şi a Reconectării™

Stiinta din spatele Vindecarii Reconective si a ReconectariiDe mai bine de zece ani, milioane de oameni din întreaga lume au descoperit beneficiile uimitoare ale Vindecării Reconective™. Comunitatea ştiinţifică manifestă un mare interes pentru tehnica Vindecării Reconective. Dr. Eric Pearl, originatorul şi promotorul Vindecării Reconective™ a lucrat cu un număr extins de cercetători şi membri al unităţilor medicale pentru a încerca să afle cum reuşeşte ™ Vindecarea Reconectivă să obţină rezultate excelente.

Vindecarea Reconectivă™ declanşează schimbări semnificative în activitatea creierului (scanarea EEG care înregistrează activitatea electrică a creierului) şi în activitatea inimii (scanarea ECG care înregistrează activitatea electrică a inimii) a practicianului, dar şi a pacientului în timpul sesiunilor de vindecare. În special, activitatea ECG a practicianului de Vindecare Reconectivă influenţează şi modifică activitatea EEG a pacientului.

În cadrul experimentelor, cercetătorii au măsurat modificările nivelului de absorbţie a radiaţiilor gamma din timpul sesiunilor de vindecare. În mod normal, organismul emite un nivel inofensiv scăzut de radiaţii gamma ca urmare a prezenţei de potasiu în ţesuturile moi. În sesiunile de vindecare, atât terapeutul, cât şi pacientul absorb radiaţiile gamma.

Alte cercetări în diferite sisteme bioenergetice de vindecare au arătat o legătură între absorbţia radiaţiilor gamma şi vindecare.

La conferinţa din 2010 a ISSSEEM (The International Society for the Study of Subtle Energies and Energy Medicine), noi studii de cercetare privind Vindecarea Reconectivă au fost publicate. Acestea au fost realizate de Ann Baldwin, Gary Schwartz şi Doug De Vito. În această cercetare, frecvenţele Vindecării Reconective au fost documentate în numeroase măsurători independente. S-a demonstrat de asemenea că Vindecarea Reconectivă este foarte diferită de energia vindecătoare aşa cum o ştim noi. Atunci când practicianul de Vindecare Reconectivă lucrează, atât el, cât şi clientul / pacientul accesează stări avansate de vindecare.

Practicianul intră într-o stare în care activitatea electrică a creierului şi a inimii înregistrează schimbări semnificative. Aceasta stare, numită calm emoţional, este asociată cu stări înalte de conştiinţă, sentimente de pace, conectarea la câmpuri şi creşterea capacităţii de a percepe. Dar această stare nu este cea întâlnită în alte tehnici de vindecare cu energie sau cea prezentă în timpul meditaţiei.

Cu Vindecarea Reconectivă, mecanismul este pur şi simplu diferit de orice documentat până acum. Toate sistemele tradiţionale de „vindecarea energetică” au mecanisme similare, care necesită ca practicienii să devină centraţi şi aliniaţi cu ei înşişi, pentru ca apoi să se conecteze la o sursă mai mare de energie. Dacă urmează aceşti primii paşi în mod eficient şi fără consecinţe, atunci devin un canal pentru acele energii.

Vindecarea Reconectivă are un mecanism complet diferit. În timpul sesiunilor de Vindecare Reconectivă, terapeuţii devin catalizatori. Primesc şi simt frecvenţele şi energiile – dar nu le transmit. Ca urmare a acestui nou mecanism, practicienii de Vindecare Reconectivă sunt capabili să păşească dincolo de limitele şi imperfecţiunile tehnicii.

La un seminar de Vindecare Reconectivă™ sala în care a fost găzduit evenimentul a fost atent monitorizată. Cercetatorii au observat o schimbare semnificativă în energia liberă termodinamică din încăpere. Până la sfârşitul celor două zile de training, creşterea eficientă a energiei din cameră a fost echivalentă cu o creştere a temperaturii de 300°C, cu toate că schimbările reale de temperatură au fost neglijabile. Această schimbare în energie le-a permis vindecătorilor să lucreze cu frecvenţele Vindecării Reconective.

Un alt experiment a măsurat câmpul electromagnetic din jurul valoriilor mâinilor voluntarilor înainte şi după participarea la un seminar de Vindecare Reconectivă™. La final, câmpul a înregistrat creşteri dramatice. Nivelul ridicat de energie electromagnetică din mâinile vindecătorilor conduce pacientul de la o stare de dezechilibru (boală) la una de echilibru (de sănătate). Toţi pacientii care experiementează şedinţe de vindecare manifestă o serie de reacţii fizice involuntare – registrele, sau ansamblul semnalelelor fizice inconştiente – în timpul sesiunilor de Vindecare Reconectivă şi Reconectare.

Alte măsurători confirmă faptul că practicienii de Vindecarea Reconectivă™ pot emite şi transmite o cantitate mai mare de frecvenţe electromagnetice şi de lumină organismelor din jurul lor.

Practicienii Reconective Healing™ pot activa frecvenţele vindecării şi pot creşte amplitudinea şi oscilaţia frecvenţelor magnetice din jurul corpurilor lor. Aceste schimbări au fost măsurate în laborator. În studiile de laborator, vindecătorii înregistrează modificări ale ADN-ului care ajută la vindecarea plantelor şi organismelor care suferă sau se află într-o stare de deteriorare avansată.

Frecvenţele Vindecării Reconective™ sunt puternice şi palpabile şi pot fi atestate prin desfăşurarea unor teste simple de senzaţii fizice. Vindecarea Reconectiva este folosită pentru mărirea performantelor în sport, dar şi în recuperări competiţionale olimpice. Mulţi oameni susţin că recuperarea după diferite răni şi arsuri se accelerează dacă acestea sunt expuse la frecvenţele Vindecării Reconective.

Fotografia KirlianTotodată, fotografia Kirlian si bioelectrografia Korotkov, precum şi alte instrumente de măsurare au dovedit existenţa acestor frecvenţe unice.

Iată cum arată o fotografie Kirlian a mâinii terapeutului practician de Vindecare Reconectivă şi Reconectare, înainte de a începe sesiunea de vindecare şi în timpul acesteia.

Cărţi care tratează subiectul Vindecării Reconective™ şi al Reconectării™:

Reconectarea – Vindecă-i pe alţii, Vindecă-te pe tine – Eric Pearl
The Energy Healing Experiments – Gary Schwartz
Psychoenergetic Science: A Second Copernican-Scale Revolution – William Tiller
The Intention Experiments – Lynne McTaggart
Spin Doctors: A New Paradigm Theorizing the Mechanism of Bioenergy Healing – M. Sue Benford
Science Confirms Reconnective – Konstantin Korotkov