Vindecare la distanţă

0728 654 941 Programează-te acum

Vindecare la distantaEste lucrul cu energia realizat la distanţă. Energia, informaţia şi lumina călătoresc instantaneu la destinaţie atrăgând rezultatele dorite. Pentru ca lucrul cu energiile la distanţă să funcţioneze nu este necesară întâlnirea fizică dintre terapeut şi pacient. Ba mai mult, ei se pot afla la distanţe considerabile, nici măcar nu e nevoie să se afle în acelaşi oraş sau stat.

Aşadar, cu toate că vindecarea la distanţă nu presupune o interacţiune pacient – vindecător, implicarea terapeutului în procesul de vindecare este una totală. De aceea este importantă comunicarea telefonică (sau prin intermediul Skype-ului) şi transmiterea feedback-ului după fiecare şedinţă de vindecare la distanţă.

Durată: circa 30 minute / şedinţă
Frecvenţă: Sunt recomandate serii de cinci – zece şedinţe
Tarif: 75 USD / şedinţă

Cum funcţionează vindecarea la distanţă?

Vindecarea la distanţă se produce prin rezonanţă ca rezultat al coerenţei şi clarităţii frecvenţelor emise, precum şi prin telepatie ca “mijloc de transport” pentru energia vindecării. În 1999, cercetătorii Elizabeth Targ şi Fred Sicher de la California Pacific Medical Center au derulat un experiment menit să demonstreze puterea vindecării la distanţă. La acest experiment au participat mai mulţi vindecători cunoscuţi, provenind din diferite sisteme de credinţă, de la creştini ortodocşi până la şamani indieni. I-au rugat să trimită gânduri vindecătoare unor pacienţi bolnavi de SIDA în stadiu terminal. Vindecătorii nu au intrat niciodată în contact cu acei pacienţi, având doar pozele şi numele lor. Fiecare vindecător a primit sarcina să lucreze pe un pacient o oră pe zi, timp de o săptămână.

Ulterior, fiecare pacient a trecut prin mâinile tuturor vindecătorilor pentru a se elimina posibilele diferenţe. La scurt timp după finalizarea experimentului, 40 pacienţi din grupul de control (care nu au primit energia vindecării) au murit şi toţi pacienţii din grupul tratat cu energia vindecării au rămas în viaţă, simţindu-se mult mai bine. Targ şi Sicher au repetat experimentul cu un număr dublu de pacienţi. Rezultatele au fost semnificativ îmbunătăţite şi au confirmat existenţa şi eficienţa energiilor vindecătoare la distanţă.

În concluzie, vindecarea prin energie, chiar şi la distanţă are efecte măsurabile. În toate cazurile de vindecare la distanţă, vindecătorul intră în rezonanţă cu pacientul pe lungimi de unde comune şi transmite noi frecvenţe de energie vindecătoare care restructurează părţile haotice, dezechilibrele responsabile pentru boală.

Ce tipuri de probleme se tratează prin vindecare la distanţă?

Prin adăugarea unei componente spirituale, emoţionale, mentale şi fizice procesului de vindecare, vindecarea la distanţă tratează individul în totalitatea sa.

Cui se adresează vindecarea la distanţă?

Este ideală pentru persoanele care nu au posibilitatea să se deplaseze, pentru cei care locuiesc în alte oraşe (ţări), care doresc să îşi păstreze anonimatul sau pentru cei care preferă pur şi simplu această abordare. Poţi programa şedinţele de vindecare la distanţă pentru tine sau pentru cineva drag ţie.